De Muziekdoos
Welkom
Presentaties
Home Nederlands
Disclaimer
Privacy

DE MUZIEKDOOS

BANQUETING

CONTACT

BANQUETING

PRESENTATIES

HOME

DISCLAIMER

PRIVACY

Tijdelijk personeelstekort

Een onverwachte opdracht

Een plotse overbelasting

Onvoorziene omstandigheden

...


Wij bieden een extra medewerker met ervaring, inwerkingsvermogen en gevoel voor flexibiliteit, aan zeer competitieve prijzen.

Organisatie & draaiboek

Evident dat voor elk event een draaiboek wordt opgemaakt waarin u heel zorgvuldig alle facetten van uw organisatie opneemt. Wij hebben heel wat ervaring in de organisatie van grote en kleine evenementen, zodat wij daar ondersteuning kunnen geven. Even belangrijk is dat wij kunnen instaan voor de implementatie en uitwerking van de planning, en kunnen inspelen op onvoorziene omstandigheden die nu eenmaal eigen zijn aan cateringprojecten.

Zaalopstelling & Bediening

Een klassieke horecaopleiding garandeert een stijlvolle bediening voor traiteur, zowel als restaurant. En ja, we dragen 4 borden omdat dat nu eenmaal de basis is.

Audiovisueel

Het zal u maar gebeuren: de speech moet beginnen maar de microfoon doet het niet ...

Onze jarenlange ervaring in het maken, organiseren en geven van presentaties geeft ons voldoende mogelijkheden om te waken over de technische faciliteiten van een locatie.

Duidelijke afspraken

Onze tarieven zijn zeer competitief. Per opdracht krijgt u een duidelijk overzicht van de prestaties en kosten volgens de gemaakte afspraken. Wij werken op basis van facturen, zodat u steeds de controle houdt over uw kosten.